прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

Здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитися  до свого здоров’я треба бережливо, з турботою та повагою. З цією метою квітневого, сонячного дня 12 квітня, в Бугаївському ліцею пройшов  День здоров’я. Розпочався урочистою лінійкою під гаслом «Наше здоров’я у наших руках». Цікава акторська гра  учнів 7 і 11 класів  забезпечила позитивний настрій на весь день. Ще пройшла виставка цікавих завдань, кросвордів, ребусів, прислів’їв, загадок  для учнів початкових та середніх класів, які вони з захопленням розгадували. Для учнів 7 класу була проведена година спілкування на тему «Діти в онлайні», учні мали можливість висловити свою думку, переглянути відеоматеріал, попрацювати в групах та вивчити для себе два правила, щоб не бути ошуканими  шахраями. Для учнів 8 -11 класів було проведено гру на тему «Алкоголь. Міф і реальність», а десятикласники мали змогу побудувати піраміду «Життєві навички » на годині спілкування “Життя прожити – не поле перейти”.

Кожна людина у випадках аварій, катастроф і стихійного лиха повинна вміти захистити себе, сім’ю, надати допомогу потерпілим. У разі необхідності цього вимагає саме життя, наша дійсність, тому кожен із нас повинен багато знати і вміти в ім’я збереження здоров’я і життя. З цією метою учням 5-11 класів вчитель основ здоров’я  Сотула Оксана Леонідівна ще раз нагадала правила поведінки в екстремальних ситуаціях і кожна дитина отримала пам’ятку – інструктаж.

З метою формування навичок здорового способу життя  на території нашого ліцею був проведений спортивний квест «Спорт і здоров’я » для  учнів 1-10  класів. Школярі прекрасно провели час на природі виконуючи різні вправи: рухливі, спортивні, розвивальні. Усі веселі та трошки втомлені передавали естафету наступним класам, а самі залишали щирі побажання міцного здоров’я та гарного настрою на умовній «стіні здоров’я»  Всіх учасників змагань об’єднав дух чесного суперництва та відповідальності за результативність командної гри.

Здоров’я може мати дуже велику ціну. І в основному це стосується спроб повернути його на своє місце. У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім нам  бути здоровими і життєрадісними.