прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

Тиждень інформатики в Бугаївському ліцеї

 

 

Традицією в Бугаївському  ліцеї є щорічне проведення предметних тижнів, зокрема тижня інформатики, який проходив з 18 по 22 березня.  Це дійсно корисно, вносить різноманітність у шкільне життя. Підвищує рівень знань учнів з інформатики. Розвиває творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість. Виховує вміння працювати в групах, почуття відповідальності.

Для учнів 2-4 класів проводився конкурс «Найкращий малюнок» створений на комп’ютері, для 5-7 класів – конкурс «Найкраща презентація» і для 8-11 класів – оголошений конкурс «Найкраща  публікація». Зацікавленість дітей викликав конкурсний, ігровий характер заходу. Для всіх бажаючих була оформлена виставка з цікавими завданнями (ребуси, кросворди, задачі), які учні активно розв’язували на перервах. Серед учнів 2-4 класів була проведена мала олімпіада з

інформатики.

Учні 1 класу мали можливість здійснити екскурсію до кабінету інформатики. Між учнями 5 і 6 класу відбувся турнір «Веселих інформатиків». Учні сформували дві комнди, їм було запропоновано різні цікаві завдання. Під час гри вони показали свою обізнаність та вміння працювати в групах.

Заходи були спрямовані на розвиток творчої фантазії, логічного мислення,

вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов’язковості, відповідальності, креативності.