прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

В Бугаївському ліцеї за програмою мініпроєктів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» урочисто відкрито оновлений і осучаснений харчоблок шкільної їдальні

17 жовтня 2019 року в Бугаївському ліцеї за програмою мініпроєктів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» урочисто відкрито оновлений і осучаснений харчоблок шкільної їдальні. На його відкриття завітали депутат обласної ради Вісхан Ісламов, голова райдержадміністрації Любов Шамрай, голова районної ради Сергій Дуванський, заступник начальника відділу освіти Ізюмської РДА Тетяна Караченцева, Бугаївський сільський голова Олександр Дикань, керівник СК «Восток» Герой України Андрій Яковлевич Ровчак, спеціалісти ТОВ «СК «Восток».
В процесі реалізації проекту створені умови для забезпечення санітарно-гігієнічних та сучасних технологічних правил приготування їжі; дотримання вимог нормативних документів з охорони праці та техніки безпеки; економії бюджетних коштів на харчування школярів та оплату енергоносіїв. Загальна сума витрачених коштів – 256 000 грн., з них: 128 000 грн. – кошти обласного бюджету, 115 200 грн. – кошти районного бюджету, 12 800 грн. – кошти конкурсанта. На ці гроші були закуплені: електрична сковорода, електрошафа, стаціонарний марміт, чаєроздатчик, два холодильники, універсальна кухонна машина, мийки з нержавіючої сталі та розподільні столи. Керівник проекту, голова батьківської ради наголосила, що до 256 тис.грн., які були витрачені в рамках проєкту на сучасне обладнання для кухні, ще близько 600 тис.грн. було залучено бугаївчанами для ремонту харчоблоку в цілому. Гроші збирали майже всім селом, а найбільшу допомогу надали СК «Восток» – 518 тис.грн. та батьки дітей – 45,3 тис.грн. За ці кошти було повністю замінено електромережу, систему вентиляції та каналізації, був зроблений капітальний ремонт варильного цеху.
Щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до ремонту та оновлення харчоблоку ліцею.