прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

Тиждень англійської мови в Бугаївському ліцеї

Незвичайним видався тиждень з 10 по 14 лютого! Це був тиждень англійської мови. Школа інформувала, жартувала, розважала, визначала найкмітливіших.

В перший день тижня учні початкових класів прийняли участь у розгадуванні завдань на стінгазетах, де проявили себе справжніми розумниками та ерудитами.

12 лютого у 3 та 4 класах вчителем Червенко Анною Анатоліївною було проведено брейн-ринг «The cleverest». Учні кожного класу були заздалегідь поділені на команди. Школярі придумали назви команд та намалювали емблеми на захист. Завдання для команд були цікавими та різноманітними: розв’язування кросворду, відповіді на запитання, гра «Збери кошик овочів та фруктів», робота за картками, гра «Чарівні мухобойки», гра «Склади з літер слово», гра «Котра година?», весела музична фізкультхвилинка. У наполегливій боротьбі перемогла дружба і всі були нагороджені дипломами.

11 та 14 лютого у 1 та 2 класах пройшло свято «АВС – party», де учні також змогли проявити свої таланти та знання з англійської мови. Під час заходу було використано такі завдання: ігри «Чарівні сліди», «Збери веселі літери», «З’єднай пазли», завдання на інтерактивній дошці, читання «Чарівних квіточок», гра «З’єднай точки». По завершенню свята учні були також нагороджені дипломами та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.

Минув лише тиждень, але вражень залишилося на цілий рік.

Тиждень англійської мови-2020 вкотре довів неймовірні здібності учнів, показав те, що сучасні школярі хочуть прямувати стежкою знань, щодня вони готові досягати нових вершин.