прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

ПРОТОКОЛ спільного засідання Ради та педагогічної ради Комунального закладу «Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області» від  29.05.2020  № 2

Комунальний заклад «Бугаївський ліцей

Ізюмської районної ради Харківської області»

ПРОТОКОЛ

спільного засідання Ради та педагогічної ради

від  29.05.2020  № 2                                                                                            с. Бугаївка

Голова спільного засідання

Ради ліцею та педагогічної ради ліцею – Н.І. Веприцька

Секретар спільного засідання

Ради ліцею та педагогічної ради ліцею – Н.М. Корзун

Присутні: члени Ради ліцею – 20 осіб  та члени педагогічної ради ліцею – 38 осіб (список додається)

Відсутні:  0

Порядок денний:

  1. Про нагородження учнів КЗ Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні»

за результатами навчальних досягнень учнів за 2019/2020 навчальний рік.

  1. Про нагородження учнів 11 класу Похвальними грамотами «За особливі

успіхи у вивченні окремих предметів»

  1. СЛУХАЛИ:

Рибалко Т.І., класного керівника 3 класу, запропонувала за результатами НДУ нагородити Похвальним листом «За високі досягнення у навчанні» учнів 3 класу Ровчака, Гюнашяна, Штельмахову.

Ровчак Л.П., класного керівника 4 класу ліцею про результати навчальних досягнеь учнів 4 класу за 2019/2020 навчальний рік. Запропонувала 5-х учнів, Лещенка, Небувайло, Соловйову, Скорик, Терещенко  нагородити Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні».

Сухову О.С., класного керівника 4 класу філії про результати навчальних досягнеь учнів 3 класу за 2019/2020 навчальний рік. Запропонувала 2-х учнів, Сусідку Артема, Сухову Анну  нагородити Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні».

Лещенка О.В., класного керівника 5 класу, запропонував за результатами НДУ нагородити Похвальним листом «За високі досягнення у навчанні» учня 5-го класу Щербака.

Висоцьку С.М., класного керівника 6 класу про результати навчальних досягнеь учнів 6 класу за 2019/2020 навчальний рік. Запропонувала одного учня, Ровчака, нагородити Похвальним листом  «За високі досягнення у навчанні».

Маслову В.М., класного керівника 6 класу філії про результати навчальних досягнеь учнів 6 класу за 2019/2020 навчальний рік. Запропонувала Рильського Олександра нагородити Похвальним листом «За високі досягнення у навчанні».

Сотулу О.Л., класного керівника 8 класу про результати НДУ 8-го класу за рік. Запропонувала ученицю  Снісаренко нагородити Похвальним листом  «За високі досягнення у навчанні».

ВИСТУПИЛИ:

Теницький К.В., член Ради КЗ «Бугаївський ліцей», запропонував підтримати пропозицію класних керівників  3, 4, 5, 6,  8 класів.

Казюта М.В., член Ради Бугаївського навчально-виховного комплексу, запропонувала підтримати пропозицію класних керівників нагородити  Ровчака, Гюнашяна, Штельмахову,, Лещенка, Небувайло, Соловйову, Скорик, Терещенко , Сусідку, Сухову, Щербака, Ровчака, Рильського, Снісаренко Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні».

УХВАЛИЛИ:

  1. Нагородити Похвальним листом «За високі досягнення у навчанні» таких учнів:

1.1. 3-го класу:

  1. Ровчак
  2. Гюнашян
  3. Штельмахов
  4. Ісаков

1.2.  4-го класу:

  1. Лещенко
  2. Небувайло
  3. Соловйова
  4. Скорик
  5. Терещенко
  6. Сусідка
  7. Сухова
  8. Павленко

1.3. 5-го класу:

  1. Щербак

1.4. 6-го класу:

  1. Ровчак
  2. Рильський

1.5. 7-го класу:

  1. Снісаренко

СЛУХАЛИ:

Теницький К.В., вчитель фізичної культури та захисту Вітчизни, який запропонував нагородити Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів»: Ворона – з фізичної культури. Ляшенко– з фізичної культури, Шаповал – з фізичної культури, які мають з цього предмету оцінку «12» за рік.

Дикань А.В., вчитель історії, запропонувала нагородити Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів». Ляшенко – з історії, яка має з цього предмету оцінку «12» за рік та займала призові місця на районному та обласному етапі шкільних олімпіад.

Ярославцева І.В., вчитель зарубіжної літератури, запропонувала нагородити Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів». Ляшенко – з зарубіжної літератури, яка має з цього предмету оцінку «12» за рік.

Лещенко О.В., вчитель трудового навчання та технологій, який запропонував нагородити Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів», а саме з технологій. Ляшенко, Мазура та Хардікова, які мають з цього предмету оцінку «12» за рік.

ВИСТУПИЛИ:

Ровчак Т.Є., голова Ради ліцею,  запропонувала підтримати пропозицію вчителів нагородити учнів 11 класу, що мають «12» балів з предметів фізичної культури, історії, технологій, зарубіжної літератури Похвальними грамотами «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів»

УХВАЛИЛИ:

  1. Нагородити Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів» таких учнів 11 класу:
  2. Ворона – з фізичної культури;
  3. Ляшенко – з історії, зарубіжної літератури, технологій. фізичної культури;
  4. Мазур – з технологій;
  5. Хардіков – з технологій;
  6. Шаповал – з фізичної культури.

Голова спільного засідання

Ради ліцею та педагогічної ради ліцею                                  Н.І. Веприцька

Секретар спільного засідання

Ради ліцею та педагогічної ради ліцею                                  Н.М. Корзун