прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

Підсумки Фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» у 2021 році

Протягом лютого – квітня 2021 року Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» був проведений ІV Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання».

Для участі у Фестивалі успішно зареєструвалися 1229 учасників
за 24 номінаціями: «Управління освітою», «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Позашкільна освіта», «Українська мова та література», «Зарубіжна література», «Іноземні мови», «Мови національних меншин», «Математика», «Історія», «Громадянська освіта, правознавство», «Географія, економіка», «Фізика, астрономія», «Біологія, екологія», «Хімія», «Інформатика», «Мистецтво», «Трудове навчання», «Основи здоров’я, фізична культура», «Захист України», «Виховна робота», «Практична психологія та соціальна робота», «Спеціальна та інклюзивна освіта», «Бібліотечна справа».

Конкурсанти представили опис власного досвіду застосування інноваційних технологій, методів, форм і моделей організації освітнього процесу. У березні – квітні 2021 року експертні комісії за кожною номінацією, відповідно до критеріїв оцінювання конкурсних матеріалів, визначили 535 найкращих робіт педагогів Харківщини, які відзначено дипломами І – ІІІ ступенів оргкомітету Фестивалю.

Приємною новиною є той факт, що до числа 535 найкращих робіт педагогів Харківщини увійшли і доробки педагогічних працівників КЗ «Бугаївський ліцей». Лауреатами ІV Фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини стали три вчителя:

Дикань Алла Василівна – Диплом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Громадянська освіта, правознавство» за досвід роботи «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання. Опис досвіду оптимізації освітнього процесу при викладанні основ правознавства»;

Сотула Оксана Леонідівна – Диплом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Хімія» за досвід роботи «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання в просторі хімії»;

Червенко Анна Анатоліївна – Диплом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Іноземні мови» за досвід роботи «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання на уроках з англійської мови».

Тож вітаємо колег з високими досягненнями за підсумками участі у ІV Фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини !!!

Також приємним є той факт, що педагогічні працівники нашого навчального закладу є активними учасниками Фестивалю протягом 4-х років поспіль, тобто протягом періоду його існування, та щороку мають високі нагороди!

Пригадаємо:

2018 рік – І Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини:

– Корзун Наталія Миколаївна відзначена Дипломом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Біологія, екологія»;

2019 рік – ІІ Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини:

– Павленко Надія Петрівна відзначена Дипломом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Початкова освіта»;

2020 рік – ІІІ Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини:

– Теницька Галина Петрівна відзначена Дипломом І ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Бібліотечна справа»;

– Червенко Анна Анатоліївна відзначена Диплом ІІ ступеня оргкомітету Фестивалю у номінації «Іноземні мови» та Диплом ІІІ ступеня – у номінації «Виховна робота».

Вже вкотре досягненнями педагогічного та учнівського колективів Бугаївський ліцей підтверджує статус «опорного закладу».

Так тримати!

Педагогічному колективу КЗ «Бугаївський ліцей» творчої наснаги та нових досягнень!