прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

День учнівського самоврядування в Бугаївському ліцеї

4 жовтня в Бугаївському ліцеї пройшов день учнівського самоврядування, традиційно приурочений до Дня вчителя.  Це той день, коли учні пробують себе в ролі вчителів. В цей день учні Бугаївського ліцею намагались створити для своїх вчителів справжнє свято. День розпочався з лінійки, на якій директор школи Веприцька Ніна Іллівна передала свої повноваження своєму дублеру, учениці 11 класу Пушкарьовій Крістіні. Свято продовжилось в актовій залі школі, де учні підготували чудові концертні номери й привітання – веселі сценки з шкільного життя, пісні і танці. Працівники ліцею і вчителі, що знаходяться на заслуженому відпочинку і завітали в цей день до школи, отримали чудовий заряд енергії.

А далі школа працювала у нормальному режимі –   учні розійшлись по своїх кабінетах, але уроки проводили нові вчителі – учні 10 і 11 класів. Це було непросто.  Але робочий день виявився успішним, хоча й нелегким.

А от старий учительський колектив в цей день відпочивав. Всі вчителі Бугаївського ліцею стали учнями 12 класу, учні 11 класу провели з ними 3 уроки. Як визнали одинадцятикласники, ці уроки були найважчими. Нові педагоги хвилювались, але вони справились. Отже свято вдалось на славу.