прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

День фізичної культури і спорту України в Бугаївському ліцеї

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Бугаївському ліцеї проведення тижня фізкультури і спорту, присвяченого Дню фізичної культури та спорту України. Цього року він пройшов з 6 по 10 вересня. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти ознайомилися із планом проведення Тижня  спорту  і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений учителем фізичного виховання Теницьким К.В., передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

На завершення тижня фізичної культури і спорту для школярів 2-4 класів були організовані естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

Свої спортивні здібності демонстрували і учні середньої ланки, серед яких абсолютними переможцями стали: Резуненко В. (6 клас) і Головенко К. (7 клас). Високі результати показали учні 5 класу – Курило О., Колеснік Д., Ровчак М., Ліснича В.; учні 6 класу – Хомічев Д., Забашта С.; учні 7 класу – Герба В., Соболь Є.

Між  учнями 8-11 класів класів були проведені  змагання  з підтягування, жиму гирі, міні-футболу (хлопці), стрибки на скакалці (дівчата). Абсолюту перемогу здобули Головін В. (11 клас), Рябчук А. (11 клас) і Ахмедов Р. (10 клас). Гарні результати продемонстрували Мгеладзе Р. (11 клас), Роганський Р. (9 клас), Пенцова А (10 клас), Резуненко В. (10 клас), Кібиш Л. (11 клас).

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.