прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

Подарунки від Святого Миколая


Кожного року українські діти  з нетерпінням чекають на Святого Миколая з подарунками. Не оминув і бугаївську дітвору Миколай цього року. У стінах нашого ліцею відбулася святкова лінійка, присвячена цьому дню. На лінійку завітали янголятка, сніжинки, чортеня та Святий Миколай. Школярі нашого ліцею із захопленням спостерігали за цим дійством і зрозуміли, що потрібно себе не лише на свята, а  завжди поводити чемно і бути слухняними.

Також до нашого ліцею завітали наші друзі – бійці з АТО. Наші захисники вирішили привітати кожен клас із святом і на згадку подарували солодкі подарунки та сфотографувалися. Довго ще лунали у стінах нашого закладу розмови про подарунки від Святого Миколая…

?????????????????????????a??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????>???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????|???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????r????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????í??????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ô????????????????????????????????????????????????????8?????????????????????????????????¡????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????´????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????µ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????