прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області"
герб Бугаївський НВК  прапор Бугаївський НВК

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ засідання педагогічної ради комунального закладу «Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області»

Комунальний заклад «Бугаївський ліцей

Ізюмської районної ради Харківської області»

 

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

засідання педагогічної ради

комунального закладу «Бугаївський ліцей

Ізюмської районної ради Харківської області»

 

від 24.06.2020  № 12                                                                                            с. Бугаївка

 

Голова педагогічної ради      – Н.І. Веприцька

Секретар педагогічної ради – Н.С. Козоброд

                                                                             

Порядок денний:

 

1. Про випуск учнів 11 класу з ліцею.

(доповідачі – ЗНР Дикань А.В., класний керівник 11 класу Малахова Л.О.)

 

  1. СЛУХАЛИ:

Дикань А.В., заступника директора з навчальної роботи, яка повідомила, що на виконання Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року», відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 №367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 травня 2018 року за №564/32016, учні 11 класу 2019/2020 навчального року державну підсумкову атестацію здають за бажанням. Учні, які не виявляють бажання проходити ДПА,    можуть  бути випущені із закладу загальної середньої освіти з видачею свідоцтв та додатків до них із записом «звільнений(а)» у відповідній графі бланку додатку.

 

 

Малахова Л.О., класний керівник 11-го класу, зазначила, що батьки учнів Ворони, Корзуна, Ляшенко, Мазура, Чемерис написали заяву про відмову їх дітей від проходження ДПА, то є пропозиція випустити цих учнів із закладу, а документи оформити та видати по надходженню.

 

  1. УХВАЛИЛИ:

 

1.1. Випустити з ліцею їз врученням свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти звичайного зразка 24 червня 2020 року таких учнів 11 класу:

1. Ворона

2. Чемерис.

 

1.2. Випустити з ліцею їз врученням свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою золота медаль 24 червня 2020 року таких учнів 11 класу:

1. Корзун

2. Ляшенко

3. Мазур.

 

1.3. Оформити та видати документи про повну загальну середню освіту після їх отримання у відділі освіти Ізюмської РДА.

 

 

Голова педради       Н.І.Веприцька

 

Секретар                  Н.С.Козоброд